Beste Dodge-rijder,

De naam 'Dodge' verdwijnt in Europa, maar onze service niet. Dat is de kern van ons verhaal. Toen het moedermerk van Dodge - Chrysler - fuseerde met Lancia van de Fiat-groep, zijn we tot de conclusie gekomen dat er in onze productstrategie voor de Europese markt onvoldoende toekomst was voor Dodge. Daarom zijn we gestopt met Dodge, maar we willen wel garanderen dat iedereen die nu Dodge rijdt, kan rekenen op betrouwbare service.

Service, onderhoud en onderdelen

Het betekent concreet dat u voor uw Dodge-service terecht kunt bij het dealernetwerk van Lancia, en soms van Jeep. Deze geautoriseerde servicepunten beschikken bovendien over de originele fabrieksonderdelen van de Dodge-modellen die Chrysler Nederland verkocht heeft. Een overzicht van het actuele dealernetwerk vindt u hier.

Vragen?

Uw vragen beantwoorden we graag. U kunt daarvoor contact opnemen met ons speciale servicenummer: 0800 3634 3000, of een e-mail sturen naar customercare.holland@fiat.com.

Blijf op de hoogte

Wanneer u van ontwikkelingen bij Lancia of Jeep op de hoogte wilt blijven, kunt u zich eenvoudig inschrijven voor onze nieuwsbrief op lancia.nl of jeep.nl.

FCA Netherlands B.V.

Postbus 203
1170 AE Badhoevedorp

Bel 00 800 36343 000
Bellen is in de meeste Europese landen gratis

De oproep is gratis van lokale vaste telefoons. Neem contact op met uw mobiele telefoonprovider om de exacte tarieven te verkrijgen.