APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in Europa een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Alleen wanneer uw auto APK is goedgekeurd, kunt u veilig en verzekerd de weg op. Afhankelijk van uw auto, de datum waarop hij voor het eerst op de weg is toegelaten, én het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of vierde levensjaar. Na deze eerste keuring vindt de eerstvolgende keuring plaats na één of twee jaar.

Wilt u weten wanner uw Dodge toe is aan apk, klik hier

De keuring wordt uitgevoerd door de officiële APK-keurmeester van uw Dodge-dealer. Ga voor een vakkundige APK-keuring bij hem langs. Hij vertelt u graag meer over alle punten waarop hij de auto controleert. En hij kent uw auto door en door. Dat scheelt!

De advies APK prijs is €29,95.

APK All-in

Onze APK voordelen op een rij

  • Deze prijs is inclusief afmeldkosten en een eventuele roetmeting of 4-gas test
  • Gratis herkeuring bij afkeuring
  • Wij kennen uw auto als geen ander
  • Gratis APK bij onderhoudsbeurt

INSTRUCTIEBOEKJES

Bij aanschaf van uw Dodge kreeg u standaard bij uw autodocumentatie een uitgebreid instructieboekje, of Owners Manual. Kocht u een gebruikte Dodge dan kan de vorige eigenaar zijn instructieboekje zijn kwijtgeraakt.

Beschikbaarheid instructieboekjes
Gemiddeld worden instructieboekjes van een bepaald model vijf jaar nageleverd in de taal van het land waar u de auto heeft gekocht. Voor Nederlandse Dodge-rijders zal dat meestal de Nederlandse taal zijn. Na vijf jaar worden de boekjes 'uitverkocht' door de fabriek. Hierdoor kan het voorkomen dat er geen Nederlandstalig, maar bijvoorbeeld alleen een Engels- of Duitstalig exemplaar beschikbaar is.